Dziś postanowiłem się kopsnąć
W domu postanowiłem zrobić na obiad kurczaka w sosie z avocado i bakalii. Szczegóły i przepis
A tak a propos stonki :)
siwiutki 01:44 czwartek, 20 marca 2008
i tak na dzień dzisiejszy dla kolegów inżynierów budynek na 100 kilometrów
Blase :D:D:D
Mlynarz 23:41 środa, 19 marca 2008
No bo jest, ale... się inaczej nazywa. ;P
Mlynarz wiesz że przez chwile pomyślałem ze jest taki sklep Stonka :P
blase 23:37 środa, 19 marca 2008
Swój chłop! :D
Mlynarz 19:51 środa, 19 marca 2008
No i tak dzisiaj zrobiłem. Niezawodny mix pierogów ruskich i z mięsem :)
siwiutki 18:11 środa, 19 marca 2008
Siwiutki musisz wrócić do starych obiadów (te co ja jadam), a więc... sucha bułka i browar. :D
Mlynarz 16:44 środa, 19 marca 2008
W niedzielę i święta można sobie zrobić pierogi ruskie, bądź z mięsem (takie z torebki, mrożone, co można kupić w Stonce). :D
Pozdro!
p.s.
Dobrze, że jednak o Bosmanie nie zapomniałeś. Od korzeni nie można się odcinać. ;P
A juz chcialem zonie podsunac przepis.. :-)
djk71 06:36 środa, 19 marca 2008
aaa bo to się smaży na tym sosie, niezły wypas. Kiedy to człowiek miał ostatnio tyle czasu żeby tak pichcić.....;)
blase 22:57 wtorek, 18 marca 2008
coś nie widać tam tego sosu z avocado:)
blase 22:53 wtorek, 18 marca 2008
Czyżby nie smakował??? :DD
azbest87 22:51 wtorek, 18 marca 2008
Pozdro!
Tylko wygląda...
siwiutki 22:36 wtorek, 18 marca 2008
Jutro pewnie zgon :D
wygląda pysznie :D Nie to co moje jajecznice z kokosem :D
vanhelsing 22:27 wtorek, 18 marca 2008
Bardzo ciekawie to wyglada, a jak smakuje.
maciek320bike 21:25 wtorek, 18 marca 2008
pozdro